fredag 1 maj 2009

Valborg utan brasa och den resterande långhelgen

Bloggandet har tagit en välförtjänt långhelg, men nu är vi tillbaka med nya krafter. Det som följer är en liten summering av min helg.

I torsdags var det valborgsmässoafton som säkert ingen har missat. Det var tänkt att jag och Karin skulle åka till hagaparken för att sumorbrottas och leka med en jättestor hamsterboll. Men vi kände oss alldeles för lata för det så istället åkte vi till långholmen och satte oss i solen och avnjöt ost,vin,jordgubbar och Sveriges nervpirrande match mot Ryssland i ishockey VM. När solen försvunnit ner i horisonten gick vi för att leta rätt på majbrasan som skulle vara i närheten, vi liksom många andra irrade runt som yra höns. Tillslut gjorde Karin slag i saken och gick till farbror polis för att fråga vart brasan hade gömt sig, till vår stora besvikelse så fanns det ingen brasa i närheten p.g.a. brandrisken. I ren protest gick vi till en hemmafest där jag och Karin bl.a. övade på vårt nästa nummer som vi ska söka till talang med. Det kommer bli grymt!
Här kommer lite blandade bilder från valborg:










Första maj spenderades inte demostrerandes på gatorna utan till största del hemma i soffan. Karin och jag lyckades tillslut ta oss i kragen för att åka och hälsa på hennes morfars grav. Vi gav honom några fina påskliljor och traskade sedan vidare runt bland gravstenarna.


Igår, den andra maj, begav vi oss till vita bergsparken för att njuta av det vackra vädret. Efter ett antal timmar i solen tog vi oss vidare till Bio Rio för att se en späckad föreställning med diverse underhållning, vi missade dock det mesta men vi fick chansen att lära oss lite charleston, det tackar vi för. Så nu kan ni kanske se oss skuttandes ner för gatorna med ivriga charlestonfingrar viftandes i luften.
Efter Bio Rio blev det Strand, som bara ligger ett stenkast bort. Killen som hade hand om gästlistan såg allmänt skitnödig ut när han inte kunde hitta våra namn på listan så jag fick ta saken i egna händer, alltid ska man få behöva göra allting själv! Ett stort tack till Andres som fixade in oss på listan. Inne på Strand mötte vi upp Kalle, Julian och hans vänner och lyssnade till en hyllningskonsert till bob hund med olika band som tolkade deras låtar. Det blev dock en tidig kväll och det tackar man för idag.
Här kommer två bilder från gårdagen:

1 kommentar:

Sebastian J sa...

varför blev han bajsnödig? Bjöd ni honom på något med mycket fibrer i? Eller Knorr vie med Bajs?