torsdag 14 maj 2009

Skorna är funna!

I dag när vi var ute på en promenad stötte vi åter igen på Karins högklackade skor. De hängde på bron vid Globen (The Ericson Globe) och tittade ut över området. Vi stannade hos dom och frågade va de egentligen höll på med. De berättade för oss om deras hemska upplevelse dagen då Karin for:

Vi vaknade på morgonen och visste att något stort var på gång. Karin hade inte berättat för oss vad, det skulle bli en överraskning. Vi befann oss på balkongen eftersom Karin skulle spraya oss igen så vi håller oss så fina som vi är. Men hon kom aldrig till oss. Senare på dagen tittade vi in genom balkongglaset och såg att Karin hade packat alla sina saker, utom oss. Hon satte på sig ett par andra, mindre snygga skor, sin jacka och tog tag i resväskan och påsarna för att bära med sig allt. Vi lyckades ta oss in från balkongen och försökte med all kraft att hinna med henne när hon gick ut ur dörren.. PANG! så fick vi dörren rakt framför tåsulan och vi insåg att vi blivit lämnade. Vart skulle hon? Varför fick inte vi följa med? Vi kom fram till att hon måste ha glömt oss! Vi måste leta reda på henne! Så nu har vi varit på de ställen vi tror att hon kan vara. Vi tänkte att hon borde ju vara på sitt jobb i alla fall?

Jag och Annie fick berätta som det var, att Karin hade flyttat tillbaka till Falun och att dom inte skulle hitta henne här. Men vi lovade dom att lägga ut dessa bilder och en hälsning att skorna saknar Karin. Vi lovade också att de snarast ska få återförenas med sin ägare!


Inga kommentarer: