torsdag 21 maj 2009

Mmmm bop is all that she wants

Ja, då är man inne på dagen man ska bli ett år äldre. Till kvällen hade jag bakat kärleksmums för ett helt kompani. Dessvärre var uppslutningen dålig så vi fick proppa i oss allt själva och blev sockerspeedade. Vi började med att spela Yatzy och när Ace of Base strömmade ur högtalarna blev vi nostalgiska och fastnade särskilt för låtar ur Boy band genren. Det blev vilda diskussioner om vem som var snyggast i bland annat Backstreet Boys, Hanson och The Moffats. Vi kom fram till att jag alltid gillade dom äldsta killarna i banden och Annie dom yngsta...


Efter endast en kaka började sockret att påverka Annie.


Jag gömmer min kaka..eller?


Nej men titta vad jag fick! 6+6+5+4+3= 24!! Så passande.


Blått var kvällens tema, men vi hade glömt informera dom andra.


Tess väljer ut de bästa låtarna från Ace of Base.


Backstreet Boys för hela slanten! Joanna visade Dennis sin första kärlek, Brian.


Dennis blev sur över Joannas erkännande och ville istället lyssna på Girl band. Då kom bland annat TLC, solid harmonie och Spice Girls fram.


This is how we party med S.O.A.P. lärde oss hur vi ska festa och välja nörden framför den snygga killen.

Tess satt och dreglade framför Aaron Carter och sitter nog kvar där än.

Kvällen blev som sagt en nostalgikväll med många härliga minnen. Om ni har spotify kan ni gå in och lyssna på vår "Boy band" lista här!
Är besviken på att så få kom, och speciellt inte hörde av sig.. så ett extra tack för er som var här! Har haft en mycket trevlig kväll! Och tack Dennis för den vackra sången och grattandet du bjöd på vid tolvslaget! Nu måste ni i Linköping visa Stockholmsborna hur det verkligen ska gå till på fredag! Längtar! Nu blir det godnatt för oss (förutom Tess och Aaron).

Imorn kommer Nicklas och jag ska bli uppvaktad hela dagen, spännande! Tess ska vidare på kalasturné och Annie ska sitta hemma på Persbrandt-jour...
Pillipill i maggropen, nu stänger vi dagboken!

2 kommentarer:

Madde sa...

Grattis gumman =) Du passar jättebra i din nya frisyr =) Saknar dig jättemycket! Puss o kram Madde

Sofie sa...

Grattis igen ;)