söndag 10 maj 2009

Helgens bravader

I fredags annordnade Joanna förfest hos oss och vi blev smått överraskade när lägenheten helt plötsligt var full med folk som va fulla (FFF). Vi ville inte vara sämre så vi hakade på. Faktum var att Erika redan var smått berusad när hon kom hem från jobbet där det hade firats med fredagsbag-in-boxen.
Eftersom IQ-nivån inte var på topp så tog vi fram Barn TP:t för att kunna glänsa lite. Det skedde ett missöde när Chalie smakade våra 10-kronorchilinötter. Han hade inte förväntat sig den smakbomben och höll på att svettas bort. En stund senare tog Henke en näve med nötter och Charlie väntade spänt på hans reaktion.. som uteblev. Stackars Chalie.. Han var inte lika mycke man som Henke, som han trodde.
Senare drog festen vidare till Handelshögskolans källare. Där kunde man lugnt snacka om att svettas bort. Dansgolvet var som en bastu. Men när Olle kom, trotsade han detta tillsammans med två tappra grabbar, Jonathan och John, och drog upp värmen ännu några grader. Se filmen nedan så förstår ni vad vi menar.

dans from Annie Hansson on Vimeo.


I lördags var Erika uppe tidigt för att åka på Spa med sina systrar och sin mamma som kom på besök. De simmade, bastade, bubblade och fick massage. Erika var nöjd med massörens mjuka rörelser jämfört med Kinesen som några veckor tidigare mörbultat hennes rygg. Efter all avslappning bjöd mamsen på middag och god glass.



Till kvällen hade vi planerat fest men vi var alla så trötta efter dagen så det blev att ställa in. Vi hade dock inte förvarnat Johan som skulle komma på festen att det inte blev något. Han dök upp vid niotiden med en full kasse öl och hittade oss i soffan med myskläder. Som tur var blev han inte arg utan gick lugnt med på att se film med oss tjejer istället. Erikas lillasyster Karin var kvar i staden och saknade sitt jobb med utvecklingsstörda, så vi satte för hennes skull på filmen I am Sam, som handlar om en förståndshandikappad man som blir pappa. Filmen var både rolig och gripande så vi grät i kapp mellan godisätandet. I am Sam rekomenderas starkt!


I dag var vi shoppingsugna och åkte in till Söder för att visa Karin runt. Hon är ju ingen fattig student så hon hade råd att spendera medan Erika pekade på det hon önskar sig när hon fyller, den 21 maj! Annie var med som stilpolis till dem båda.














Karin visar upp sina inköp. Erika är avundsjuk.

Apbra nycklar!

1 kommentar:

Paulina sa...

Ja va mysigt det var på spat:)
Ni verkade shoppa lite på söndag me..eller Karin iaf. Men du fyller ju snart:)
Kram sis Paulina